Data Realms Fan Forums
http://45.55.195.193/

How could I change the starting amount of gold in a skrimish
http://45.55.195.193/viewtopic.php?f=75&t=19291
Page 1 of 1

Author:  tomks322 [ Mon Jul 19, 2010 6:58 pm ]
Post subject:  How could I change the starting amount of gold in a skrimish

I have looked at the post on changing starting amount and i only saw ways to change the amount in solo play, but me and my friend play and we lack good bases at only a couple thousand when we are used to adequate funds. any help on the topic would be helpful.
-Thank You

Author:  Duh102 [ Mon Jul 19, 2010 7:16 pm ]
Post subject:  Re: How could I change the starting amount of gold in a skrimish

Well, if both you and your friend could agree to limit your usage, you can get one of the many antigold mods floating around (I can get you one if you can't find one), which you buy and add money to your total.

Author:  mail2345 [ Mon Jul 19, 2010 7:28 pm ]
Post subject:  Re: How could I change the starting amount of gold in a skrimish

Push the tilde button to activate the console, to use this command:
Code:
ActivityMan:GetActivity():SetTeamFunds(<gold>,<team)

For an example, to set team 0(red)'s gold to 999, type in
Code:
ActivityMan:GetActivity():SetTeamFunds(999,0)

Or to make green have 10000
Code:
ActivityMan:GetActivity():SetTeamFunds(10000,1)

These have to be put in exactly, and for each round, but using commands makes no permanent effect on your game files.
You can copy paste them, but only select the command.

Author:  tomks322 [ Mon Jul 19, 2010 8:20 pm ]
Post subject:  Re: How could I change the starting amount of gold in a skrimish

Thanks Alot

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/