Data Realms Fan Forums
http://45.55.195.193/

jump errors!!!
http://45.55.195.193/viewtopic.php?f=1&t=13777
Page 1 of 1

Author:  vagyr [ Fri Feb 20, 2009 4:12 pm ]
Post subject:  jump errors!!!

i made another code part for the tau fire warrior...
it replaces the jetpack with a jump(i hope)thinkie...
the problem is than it has an error when it reads line 44...
sooo i am suck(again)
any help???
the EXACT error is
could not match property in tau.rte/fire warrior/fw.ini at line 44

the code with the problem
Code:
AddEffect = MOPixel
   PresetName = Jump Blast
   Mass = 4
   LifeTime = 10
   Sharpness = 0
   HitsMOs = 1
   GetsHitByMOs = 0
   Color = Color
      R = 255
      G = 0
      B = 255
   Atom = Atom
      Material = Material
         CopyOf = Air
      TrailColor = Color
         R = 255
         G = 0
         B = 255
      TrailLength = 1
      TrailLength = 0

AddEffect = AEmitter
   PresetName = Jump
   Mass = 0.0001
   HitsMOs = 0
   GetsHitByMOs = 0
   SpriteFile = ContentFile
      FilePath = Base.rte/null.bmp
   FrameCount = 1
   SpriteOffset = Vector
      X = -3
      Y = -12
   AtomGroup = AtomGroup
      AutoGenerate = 1
      Material = Material
         CopyOf = Military Stuff
      Resolution = 2
      Depth = 5
   DeepGroup = AtomGroup
      AutoGenerate = 1
      Material = Material
         CopyOf = Military Stuff
      Resolution = 3
      Depth = 5
   DeepCheck = 0
   JointStrength = 10000
   JointStiffness = 1
   DrawAfterParent = 0
   AddEmission = Emission
      EmittedParticle = MOPixel
         CopyOf = Jump Blast
      Spread = 0.1
      MaxVelocity = 24
      MinVelocity = 12
   EmissionSound = Sound
      AddSample = ContentFile
         FilePath = tau.rte/fire warrior/Jump.wav
   EmissionEnabled = 1
   EmissionsIgnoreThis = 1
   ParticlesPerMinute = 0
   BurstSize = 25
   BurstScale = 3
   BurstSpacing = 891
   BurstTriggered = 1
   EmissionDamage = 0
   Flash = None
   FlashOnlyOnBurst = 0


the whole code
http://rafb.net/p/LtMMmG33.html

Author:  Grif [ Fri Feb 20, 2009 6:30 pm ]
Post subject:  Re: jump errors!!!

Telling us what the error actually IS would help LOADS.

Also, don't post a 1300 line .ini ONTO THE GODDAMN FORUM.

Rafb.net/paste, pastedump.com, ANYTHING, but not DIRECTLY INTO THE DAMN FORUM.

Thanks!

Author:  vagyr [ Sat Feb 21, 2009 7:22 pm ]
Post subject:  Re: jump errors!!!

never mind...
i made another code which actualy works...

Author:  CrazyMLC [ Sat Feb 21, 2009 7:43 pm ]
Post subject:  Re: jump errors!!!

vagyr wrote:
Code:
   Atom = Atom

Umm... what?
Just so you know, I'm pretty sure that's the problem.
Also, that was on line 44.

Author:  vagyr [ Sat Feb 21, 2009 7:48 pm ]
Post subject:  Re: jump errors!!!

yes i am aware than THIS paritcular line of the code is problematic...
i had no idea why so i made another code which works just fine...
i can post it if you want...

Author:  CrazyMLC [ Sat Feb 21, 2009 7:49 pm ]
Post subject:  Re: jump errors!!!

Nah, I don't need to see it.

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/